Forum ślubne www.mlodejparze.com (ślub i wesele)
Aktualności: Witamy na Forum ślubnym serwisu www.mlodejparze.com.
Zapraszamy do czynnego korzystania z forum jak również częstego odwiedzania naszego serwisu.

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Sierpień 01, 2010, 03:38:27

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Maly dylemat  (Przeczytany 3203 razy)
magia80
początkujący
*

« : Grudzień 16, 2007, 12:23:59 »

Witam
Dopiero co sie zarejestrowalam w waszym forum. Pisze bo mam maly dylemat.
za 3 tyg biore slub. Wszystko juz gotowe. Maly dylemat wiaze sie z tym ze na naszym weselu bedzie nasze dziecko. Troche sie pospieszylismy i mamy malego szkraba. Kochamy nasza coreczke , kochamy siebie bardzo i dlatego nie chcielismy czekac dluzej na ten dzien. Cora ma 9 miesiecy i jeszcze potrzebuje duzej uwagi. Karmie ja piersia ...juz nie za dnia ale na noc klade ja i musze nakarmic. Przesypia cala noc ale budzi sie jeszcze na karmienia. Do czego daze...w miejscu gdzie odbywac sie bedzie przyjecie weselne wynajeto nam pokoje . W jednym z nich mam zamiar polozyc do snu dziecko. Tylko doradzcie mi prosze jak zminimalizowac problem z dogladaniem dziecka. Wiem wiem dzieci robi sie po slubie... ale u mnie juz i tak po fakcie wiec prosze o jakas rade , moze ktos z was byl w podobnej sytuacji i wie jak zaoszczedzic dziecku nerwowki a sobie pozwolic na chwile zabawy z weselnikami i z mezem Smiley
Magda
Kina23
początkujący
*

« Odpowiedz #1 : Marzec 10, 2009, 10:50:33 »

Hej! Smiley najlepiej to poprosić kogoś zaufanego by w tak ważnym dla Ciebie dniu doglądał maleństwa np. siostra lub jakaś bliska kuzynka Grin a ty bądź dostępna tylko w awaryjnych sytuacjach Grin Cheesy Wink

supersluby.pl
wtajemniczony
**

« Odpowiedz #2 : Marzec 10, 2009, 02:20:16 »

Spokojnie Malej sie nic nie stanie. Przeciez bedziesz na miejscu i gdyby co.... Smiley
Popros kogos bliskiego zeby byl z Corka, a sama baw sie dobrze - jakby co jestes w pogotowiu

www.SuperSluby.pl Twoja ślubna strona internetowa!
supersluby.pl
wtajemniczony
**

« Odpowiedz #3 : Marzec 12, 2009, 01:37:59 »

Na rodziców zawsze można liczyć;)

www.SuperSluby.pl Twoja ślubna strona internetowa!
panna_młoda
początkujący
*

« Odpowiedz #4 : Czerwiec 06, 2009, 09:17:40 »

Rodzice albo Świadkowa może zaglądać do maleństwa Smiley

nie masz o co się martwić gdyby co to przecież będzięsz tam cały czas więc jak by dzidziuś potrzebował Mamusi znowu Smiley to pyk pyk i wracasz znowu na sale do Męża Smiley

a zaglądać zawsze ktoś z rodzinki może .. Napewno Ci jakoś pomogą.

Duuuużo szczęścia życze Smiley

pozdrawiam.
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.10 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC

ślub | wesele | zaproszenia ślubne | zaproszenia | prezenty |

Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS! Dilber MC Theme by HarzeM