Forum ślubne www.mlodejparze.com (ślub i wesele)
Aktualności: Witamy na Forum ślubnym serwisu www.mlodejparze.com.
Zapraszamy do czynnego korzystania z forum jak również częstego odwiedzania naszego serwisu.

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Sierpień 01, 2010, 03:23:57

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Polecam obiekt na twój wymarzony ślub!  (Przeczytany 2504 razy)
beata186
początkujący
*

« : Marzec 31, 2008, 07:34:20 »

Drogi koleżanki znam przepiękne miejsce na zorganizowanie przyjęcia welelnego!
Te miejsce to PAŁAC BIAŁOKOSZ! Byłam tam własnie na przyjeciu weselnym i sama zdecyduje się na ten obiekt na moje wesele. Jest to nie duży pałac ale można się nim zauroczyć. Ceny nie są wcale wygurowane a impreza na której ja byłam wyszła super. Wszystko było zapięte na ostatni guzik Młoda Para nie musiała się niczym martwić bo wszystko było tak super zorganizowane. Przepiekne dekoracje ślubne, wystrój sal i wogóle całego obiektu. Można te dekoracje zobaczyć na stronie http://fotografia-slubna-...-polecamy.html. http://www.bialokosz.pl/ POLECAM!!!! Smiley
ewkamak
początkujący
*

« Odpowiedz #1 : Kwiecień 11, 2008, 01:32:23 »

Witam. Miejsce na ślub wymarzone. Pałac pięknie udekorowany. Jedzenie smaczne. Szkoda tylko, że obsługa mało uśmiechnięta - ale może coś sie zmieniło
domipoli
początkujący
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #2 : Maj 15, 2009, 08:30:27 »

My planowaliśmy nasze wesele w uroczym miejscu, w Pałacu Weselnym w Prężycach pod Wrocławiem. Wybraliśmy go ze względu na przepiękny park wokół i możliwość wynajęcia całego obiektu na czas wesela.
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.10 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC

ślub | wesele | zaproszenia ślubne | zaproszenia | prezenty |

Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS! Dilber MC Theme by HarzeM