Forum ślubne www.mlodejparze.com (ślub i wesele)
Aktualności: Witamy na Forum ślubnym serwisu www.mlodejparze.com.
Zapraszamy do czynnego korzystania z forum jak również częstego odwiedzania naszego serwisu.

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Sierpień 01, 2010, 03:32:49

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Suknie z internetu!!!  (Przeczytany 3861 razy)
seli19
początkujący
*

Zobacz profil Email
« : Lipiec 21, 2008, 11:08:41 »

Znalazłam fantastyczną firmę, która szyje suknie na zamówienie w internecie, niestety bez możliwości przymiarki... Mam ogromną ochotę się skusić bo ich modele sukien poprostu "wymiatają" z innymi:) ale strasznie się boje.... Co o tym myślicie? Czy warto? Czy któraś z was odważyła się? 
siena
początkujący
*

« Odpowiedz #1 : Sierpień 07, 2008, 08:11:14 »

Ja chyba nie zdecydowała bym się. Swoją szyłam u krawca, wyszło znacznie! taniej niż w sklepie - a wybrałam sobie dosyć skomplikowaną i żmudną do uszycia, nie wspominając ile było po drodze poprawek... Może inne dziewczyny miały więcej szczęścia i np. 1 przymiarka im wystarczyła, u mnie tak niestety nie było, ale za to efekt powalił na kolana, tak więc.... zdecydowanie było warto  Wink
znane_marki
początkujący
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #2 : Sierpień 07, 2008, 11:34:17 »

Przeczytałam wasze wiadomości. Sama zajmuje się sprzedaża sukien ślubnych na allegro. Sprzedałam już bardzo dużo sukien ślubnych ( mój nick na allegro to znane_marki) i wszystkie klientki są bardzo zadowlone. Suknie w naszej pracowni sa szyte od podstaw na miarę. Jeśli suknia nie spałnia oczekiwań klientki jest możliwośc zwrotu, więc nie ma się czego bać. Suknie można odebrać osobiście lub wysyłkowo. Jeśłi macie jakiekolwiek pytania podaje mój e-mail polonia-italia@wp.pl i mój numer telefonu 694073198.
Magdalena Alessio.
sylwus82
początkujący
*

« Odpowiedz #3 : Sierpień 21, 2008, 08:40:52 »

witam was serdecznie, zachwyciły mnie ostatnio sukienki ze strony www.madameblanche.pl, niestety są one szyte na miarę, bez możliwości obejrzenia cos jak sprzedaż allegro, jednak poinformowano mnie iż wysyłają je do niektórych salonów, namiarów tez niestety nie mogą podać :/ może któraś z was natrafiła na te modele w salonach??

proszę o pomoc...........
mika
początkujący
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #4 : Grudzień 29, 2008, 03:20:50 »

Mi też podobają się sukienki z internetu, ale raczej się nie zdecyduję, boję się ryzyka, że coś może nie leżeć itp.
arcprojekt
początkujący
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #5 : Luty 04, 2009, 11:55:09 »

osobiscie bym nie ryzykowała... sama wolałabym skorzystac z pomocy jakiejś firmy np. www.cloree.pl która zajmuje się min projetowaniem sukien i szyciem ich na miarę... zawsze ma się gwarancję że suknia jest dopasowana i z odpowiedniego materiału... pozdrawiam
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.10 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC

ślub | wesele | zaproszenia ślubne | zaproszenia | prezenty |

Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS! Dilber MC Theme by HarzeM