A ja z Całego serca polecam tą firmę. Fantastyczne zdjęcia! Gorąco polecam album (książkę) jest ZAJEFAJNA. Teściowa pożyczyła ponad tydzień temu i ciągle pokazuje znajomym z pracy
Film wyszedł fantastycznie. Nie wiem jak powyższy rozmówca się dogadał, ale na naszym filmie jest super, klimatyczna muzyka. Ślub i wesele nakręcone profesjonalnie.
Co ważne: ani fotograf ani kamerzysta nie byli widoczni. Nawet się obawialiśmy czy aby będą z tego jakiekolwiek zdjęcia, ale prawie pół tysiąca sztuk rozwiało nasze wątpliwości.
Ja osobiście polecam tę firmę nie wiem co przedmówczyni się nie podobało. Jak dla mnie na początek włoska muzyka doskonale pasuje do reportażu z domu (dodaje trochę romantyzmu). Koleżanko jak chciałaś na wejście mieć dico i oglądać jak mąż zakłada spinki przy wtórze techno, to trzeba było poprosić. Myśmy mieli multum zachcianek i wszystkie zostały spełnione.
Film trwa 3,5h! Powtarzają się nieliczne sceny z reportażu, i chyba fragment jednej z sali, ale to dlatego że poprosiliśmy o zmontowanie filmu we włoskim stylu - w postaci takiego jakby clipu - cóż, ITALIAN FOTO STYLE

Efekt jest fantastyczny.
Co do pierwszego tańca, może nie kamerzysta tylko tańczący byli do bani, a kobieta oddała wam przysługę że to wycięła? U nas jest cały walc, z oryginalną muzyką.
Co może być warte podkreślenia. Firma dopiero od 2 lat działa w Polsce. Wcześniej działali przez kilkanaście lat we Włoszech.
Cóż, zawsze znajdzie się frustrat... Życzę powodzenia w sądzie...
My w każdym razie szczerze polecamy tę firmę bo naprawdę znają się na fotografii i filmowaniu.
P.S. Film oglądałaś na plazmie czy zwykłym kineskopowym telewizorze? Na pasmie kolory są wyblakłe a film może wyglądać na prześwietlony. Poczytaj dane techniczne telewizora, bo może nie w filmie tkwi problem.