Forum ślubne www.mlodejparze.com (ślub i wesele)
Aktualności: Witamy na Forum ślubnym serwisu www.mlodejparze.com.
Zapraszamy do czynnego korzystania z forum jak również częstego odwiedzania naszego serwisu.

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Sierpień 01, 2010, 03:37:56

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Przestrzegam przed ITALIAN FOTO STYLE  (Przeczytany 2230 razy)
blao1
początkujący
*

« : Sierpień 11, 2008, 02:09:38 »

Przestrzegam przed korzystaniem z usług filmowania przez ITALIAN FOTO STYLE z Piastowa - straszni PARTACZE !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kręcili mój slub i wesele w czerwcu tego roku, film jednym słowem jest do bani.
Jakoś tragiczna, widoczne przebitki innych ujęć, statyczne ujęcia (kamerzysta prawie całe wesele stał w jednym miejscu), powtarzające się ujęcia (np pierwszy taniec - muzyka leci a obraz to powtarzające się 2 sceny), nie naturalne kolory- chyba prześwietlone, wycięte kazanie księdza - mimo że mówiłam że ma być wszystko, brak wszystkich zabaw oczepinowych, nie uzgodniono nawet ze mną urzytego podkładu muzycznego - są włoskie smuty !!!!
Złożyłam reklamację, która została odrzucona, gdyż właściciel twierdzi że film jest OK. Bardzo prawdopodobne,że zdecyduję się na złożenie sprawy do Sądu.

Nie korzystajcie z usług ITALIAN FOTO STYLE
kadoin
początkujący
*

« Odpowiedz #1 : Październik 09, 2008, 11:36:07 »

A ja z Całego serca polecam tą firmę. Fantastyczne zdjęcia! Gorąco polecam album (książkę) jest ZAJEFAJNA. Teściowa pożyczyła ponad tydzień temu i ciągle pokazuje znajomym z pracy Smiley
Film wyszedł fantastycznie. Nie wiem jak powyższy rozmówca się dogadał, ale na naszym filmie jest super, klimatyczna muzyka. Ślub i wesele nakręcone profesjonalnie.
Co ważne: ani fotograf ani kamerzysta nie byli widoczni. Nawet się obawialiśmy czy aby będą z tego jakiekolwiek zdjęcia, ale prawie pół tysiąca sztuk rozwiało nasze wątpliwości.
Ja osobiście polecam tę firmę nie wiem co przedmówczyni się nie podobało. Jak dla mnie na początek włoska muzyka doskonale pasuje do reportażu z domu (dodaje trochę romantyzmu). Koleżanko jak chciałaś na wejście mieć dico i oglądać jak mąż zakłada spinki przy wtórze techno, to trzeba było poprosić. Myśmy mieli multum zachcianek i wszystkie zostały spełnione.
Film trwa 3,5h! Powtarzają się nieliczne sceny z reportażu, i chyba fragment jednej z sali, ale to dlatego że poprosiliśmy o zmontowanie filmu we włoskim stylu - w postaci takiego jakby clipu - cóż, ITALIAN FOTO STYLE Smiley Efekt jest fantastyczny.
Co do pierwszego tańca, może nie kamerzysta tylko tańczący byli do bani, a kobieta oddała wam przysługę że to wycięła? U nas jest cały walc, z oryginalną muzyką.

Co może być warte podkreślenia. Firma dopiero od 2 lat działa w Polsce. Wcześniej działali przez kilkanaście lat we Włoszech.

Cóż, zawsze znajdzie się frustrat... Życzę powodzenia w sądzie...
My w każdym razie szczerze polecamy tę firmę bo naprawdę znają się na fotografii i filmowaniu.

P.S. Film oglądałaś na plazmie czy zwykłym kineskopowym telewizorze? Na pasmie kolory są wyblakłe a film może wyglądać na prześwietlony. Poczytaj dane techniczne telewizora, bo może nie w filmie tkwi problem.
« Ostatnia zmiana: Październik 09, 2008, 11:51:19 wysłane przez kadoin » Zapisane
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.10 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC

ślub | wesele | zaproszenia ślubne | zaproszenia | prezenty |

Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS! Dilber MC Theme by HarzeM