Forum ślubne www.mlodejparze.com (ślub i wesele)
Aktualności: Witamy na Forum ślubnym serwisu www.mlodejparze.com.
Zapraszamy do czynnego korzystania z forum jak również częstego odwiedzania naszego serwisu.

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Sierpień 01, 2010, 03:16:18

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: SPRZEDAM SUKNIĘ ANNAIS BRIDAL MODEL LENA + WELON GRATIS  (Przeczytany 1910 razy)
madziaza
początkujący
*

Zobacz profil Email
« : Październik 14, 2008, 04:00:21 »

Mam do sprzedania piękną suknię amerykańskiej firmy ANNAIS BRIDAL model LENA kolekcja 2008.

Suknie miałam na sobie raz - 01. 08. 2008 r. Stan idelany - po profesjonalnym czyszczeniu.

Suknia nie była przerabiana (żadnych zwężeń, poszerzeń itp.)- oryginalny rozmiar 8 (na metce). W rzeczywistości jest to 38. (pas ok. 80 cm, biust 90 cm). Wzrost 160 cm + obcas 10 cm. Może być także na wyższą dziewczynę, ja uważam że na mnie była trochę za długa.

Suknia jednoczęściowa zapinana z tyłu na zamek (istnieje możliwość przeróbki na wiązanie), przez co pieknię się dopasowuje, a dekolt w "serce" powoduj, że biust jest ładnie wyeksponowany. Tren jest podpinany.

Suknia jest koloru śnieżnobiałego z haftem wykonanym bezpośrednio na materiale i uzupełnionym ręcznie naniesionymi srebrnymi koralikami.

Gratis dodaje welon (do kolan) z kolekcji tej samej co suknia - jego wykończenie jest identyczne jak sukni. Dorzucam także odpinane ramiączka do sukni (nie używane).

Suknia została kupiona w salonie w Poznaniu za 3200,00 zł + welon za 250,00 zł

Gorąco polecam! Czułam się w niej wspaniale. Wszyscy byli zachwyceni wyglądem sukni.

Zapraszam na przymiarkę do Komornik koło Poznania

Kontakt: Magda 509 - 321 - 769

madziaza
początkujący
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1 : Październik 14, 2008, 04:00:58 »

cena do negocjacji!!
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.10 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC

ślub | wesele | zaproszenia ślubne | zaproszenia | prezenty |

Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS! Dilber MC Theme by HarzeM