Forum ślubne www.mlodejparze.com (ślub i wesele)
Aktualności: Witamy na Forum ślubnym serwisu www.mlodejparze.com.
Zapraszamy do czynnego korzystania z forum jak również częstego odwiedzania naszego serwisu.

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Sierpień 01, 2010, 03:22:39

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: POLECAM z W-wy !!!!  (Przeczytany 2161 razy)
wanka
początkujący
*

« : Listopad 04, 2008, 04:45:38 »

Nie mogę się oprzeć by nie polecić fotografika z Warszawy, pana Witka Szczekowskiego ! Zdjęcia rewelacyjne, cierpliwość bezgraniczna, fantazja nieograniczona. Mieliśmy wrażenie, że on nigdy nigdzie się nie śpieszy. Niewidoczny a niesamowicie skuteczny. Widać zawodową pewność siebie w tym jak i co robi. POLECAM gorąco! Nie pamiętam jego strony ale wystarczy wpisać w google nazwisko i po kłopocie Grin
Buziaki dla wszystkich "przed"  Cheesy A.
mesia
początkujący
*

« Odpowiedz #1 : Listopad 07, 2008, 12:51:18 »

ja również polecam firmę z warszawy fotografia ślubna, profesjonalne zdjęcia, ciekawe pomysły. Ludzie znają się na fotografii.

pozdrawiam
retrospect
Gość
« Odpowiedz #2 : Sierpień 12, 2009, 04:03:40 »

Obie firmy, które się tutaj reklamuja maja bardzo ciekawe zdjęcia ślubne Smiley
lovecat
początkujący
*

« Odpowiedz #3 : Sierpień 13, 2009, 05:17:40 »

Fantazja i nieograniczona cierpliwość to jedno, a sprzęt, którym dysponuje fotograf to drugie.
Wiadomo im lepszy aparat tym jakość zdjęć lepsza, brak znaczących szumów przy słabym oświetleniu, lepsza głębia ostrości itp. Wszystkim można cyknąć fotkę, ale nie każdy chce mieć takie fotki w swoim ślubym albumie. Ja bym nie chciała, dlatego fotograf, który przychodzi z mniej niż Canonem Eos 50D i konkretnym obiektywem nie ma szans. Warto zwracać uwagę na sprzęt, mimo wszystko. Nie chcę się sparzyć tak jak moi znajomi. Przez kiepski aparat mają kiepską pamiątkę.
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.10 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC

ślub | wesele | zaproszenia ślubne | zaproszenia | prezenty |

Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS! Dilber MC Theme by HarzeM