|
ania.ab
|
 |
« : Luty 10, 2009, 09:21:25 » |
|
Sprzedam suknię ślubną jednoczęściową szytą na miarę, częściowo na wzór sukni Demetrios, z własnymi modyfikacjami, rozmiar 36-38, na wzrost 161 cm + 8 cm obcas, gorset można regulować wiązaniem od rozmiaru 34 do 40 kwestia szerokości związania, PLUS GRATIS: dopinany haftowany tren, bolerko, welon, diadem i obróżka na szyję. Suknia jest ręcznie wyszywana z przepięknym haftem, dodatkowo zdobiona kamieniami Svarowskiego, kryształowymi koralikami i cekinami. Suknia była używana tylko raz. Oryginalna cena to ponad 3000 zł, więc oferta jest naprawdę atrakcyjna. Możliwość przymiarki, mogę dorzucić jeszcze buty koronkowe rozmiar 37, piękne. Szczegóły do uzgodnienia telefonicznie. Więcej zdjęć mogę przesłać na maila. Serdecznie zapraszam, bo suknia jest naprawdę zjawiskowa, szczególnie na żywo.
Nie da się opisać jakie wywiera wrażenie na żywo, to trzeba po prostu zobaczyć, cała lśni, jest śnieżnobiała, z opalizującego tiulu, robiona na specjalne zamówienie, więc jest niepowtarzalna, a na tym nam Pannom Młodym zależy. tel. 500-333-211, gg 3198789, e-mail: ania.ab@wp.pl[/size], CENA 1199 , w tym GRATISY (welon, tren, bolerko, obróżka, diadem, halka z kołem).
PS: wybierałam model przez ponad pół roku, przejrzałam ponad 3 tysiące modeli i zapewniam, że wiem co robi wrażenie 
Więcej fotek na http://www.allegro.pl/show_item.php?item=553469581
|