Forum ślubne www.mlodejparze.com (ślub i wesele)
Aktualności: Witamy na Forum ślubnym serwisu www.mlodejparze.com.
Zapraszamy do czynnego korzystania z forum jak również częstego odwiedzania naszego serwisu.

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Sierpień 01, 2010, 03:16:26

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Ankieta
Pytanie: Mam już fotografa ślubnego.  (Głosowanie skończone: Kwiecień 13, 2009, 08:46:56 )
Tak - 0 (0%)
Nie - 0 (0%)
Głosów w sumie: 0

Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Fotografia ślubna za bezcen - oferta  (Przeczytany 1824 razy)
raf_w
początkujący
*

Zobacz profil Email
« : Kwiecień 06, 2009, 08:46:56 »

Szanowni Państwo,
Planujecie w najbliższym czasie ślub? Chcielibyście uwiecznić tę jakże ważną chwilę w Waszym życiu? Dysponujecie jednak ograniczonym budżetem który nie objął drogiego fotografa?
Jeśli odpowiedź jest twierdząca zapraszam do zapoznania się z moją specjalną ofertą.

Wszystkie szczegóły na mojej stronie w zakładce OFERTA

http://web.me.com/wyszynski/prt/start.html

pkulczycki
początkujący
*

« Odpowiedz #1 : Lipiec 01, 2009, 11:02:54 »

Witam,
Jestem doświadczonym fotografem podróżniczym z Poznania.
Chciałbym spróbować swoich sił w fotografii ślubnej, bo powoli podróżnicza zaczyna mi się nudzić .
Chętnie pójdę na śluby w Poznaniu i okolicach (także jako drugi fotograf). Mam profesjonalny sprzęt (canon 5d, lampa speedlite 580ex, dwa stałoogniskowe obiektywy).
Zdjęcia które zrobię po obróbce oddam fotografowi/parze młodej ZA DARMO. Chodzi mi o zdobycie nowych doświadczeń.

Oferta skierowana jest do:
-fotografów chcących zabrać mnie ze sobą jako pomocnika
-par młodych chcących za darmo wykonania zdjęć ze ślubu
-par mających już fotografa, ale chcących drugiego fotografa z innym spojrzeniem na ich uroczystość

http://remembrance.pl/ - moje dotychczasowe zdjęcia ślubne
http://pkulczycki.com/ - moje portfolio

Pozdrawiam
Piotr Kulczycki
ma-linka
wtajemniczony
**

« Odpowiedz #2 : Lipiec 03, 2009, 10:43:01 »

A ja powiem, że najlepszy wybór fotografów jest na www.fotograf-wesele.pl  Tongue

retrospect
Gość
« Odpowiedz #3 : Sierpień 12, 2009, 03:58:38 »

A ja powiem, że najlepszy wybór fotografów jest na www.fotograf-wesele.pl  Tongue

Jest ich tam wielu - to fakt, ale tam chyba nikt nie chce wykonać zdjęć ślubnych za darmo Wink
lovecat
początkujący
*

« Odpowiedz #4 : Sierpień 13, 2009, 04:29:31 »

A ja mam to szczęście, że wśród moich znajomych jest kilku fotografów, którzy za ładny uśmiech mi sprezentują i plener i reportaż fotograficzny Smiley Już nawet mój przyjaciel chwalił mi się, że kupił nowego Canona Mark II na winmar.pl i tym swoim nowym nabytkiem będzie nam robił zdjęcia Cheesy
Kontakty, kontakty i jeszcze raz kontakty.... W dzisiejszych czasach bez nich ani rusz Smiley
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.10 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC

ślub | wesele | zaproszenia ślubne | zaproszenia | prezenty |

Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS! Dilber MC Theme by HarzeM