Forum ślubne www.mlodejparze.com (ślub i wesele)
Aktualności: Witamy na Forum ślubnym serwisu www.mlodejparze.com.
Zapraszamy do czynnego korzystania z forum jak również częstego odwiedzania naszego serwisu.

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Wrzesień 03, 2010, 06:08:48

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Problemy z prezentami ślubnymi  (Przeczytany 3576 razy)
Wporzo
początkujący
*

« : Czerwiec 17, 2009, 12:43:56 »

Witajcie. Jak mogę powiedzieć swoim znajomym, gościom weselnym ipt., że chcielibyśmy otrzymać od nich w prezencie ślubnym np. mikser a nie 3 zastawy stołowe? Macie jakieś pomysły w tym temacie? Roll Eyes
lukasz78
początkujący
*

« Odpowiedz #1 : Czerwiec 18, 2009, 02:45:11 »

Ja mam taką propozycję... natrafiłem niedawno na portal iWish.pl - i w nim możną sobie zrobić swoją listę wymarzonych prezentów Smiley. Fajne jest też to, że znajomi mogą się tam zrzucać na jakieś droższe prezenty dla nas a nawet mogą sami dopisywać prezenty do naszej listy życzeń (my tych dopisanych prezentów nie widzimy, więc tym fajniejsza jest to niespodzianka).

iWish mi się spodobał... chyba też przez to, że jest dość prosty i fajnie wygląda - ja polecam  Wink
ma-linka
wtajemniczony
**

« Odpowiedz #2 : Czerwiec 22, 2009, 08:53:58 »

a ja zamieściłam listę prezentów na swojej stronie ślubnej. Goście dostali adres strony i mogą rezerwować co chcą kupić.
Znalazłam taką opcję na stronie galeria-wesele.pl i nie znalazłam drugiego takie portalu ze stronami ślubnymi, który oferuje takie opcje, więc gorąco polecam!!
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 22, 2009, 10:01:55 wysłane przez admin » Zapisane

klaudia79
początkujący
*

« Odpowiedz #3 : Lipiec 09, 2009, 12:36:07 »

u mnie jest tak, że rodzina pyta się mojej Mamy i Przyszłej teściowej, co i jak, a one "delikatnie sugerują" Wink tak jest chyba najlepiej Smiley
Inezzz
wtajemniczony
**

« Odpowiedz #4 : Sierpień 06, 2009, 10:47:26 »

Dokładnie, można mamie szepnąć do ucha, że jakby ktoś pytał, to chcesz to i to. A jesli nie spróbować odpowiedzieć szczerze na pytanie gości, którzy przyjdą na ślub. I z uśmiechem możesz powiedzieć, że właśnie zamiast 3 zastaw stołowych, to przydałby się mikser. Ale powiedz to 1 osobie, żeby się nie okazało, że będą 3 miksery:)
Olivkaa
początkujący
*

« Odpowiedz #5 : Grudzień 07, 2009, 08:51:52 »

Można też zrobić internetową listę zakupów, na której wypiszecie, co chcielibyście dostać. Zaczyna to byc bardzo popularne, bo przecież nikt nie potrzebuje 5 żelazek:) Moja przyjaciółka bierze slub po nowym roku i pomyslała o takim rozwiązaniu. Ja wybrałam z listy komplet obrusów, nawet juz znalazłam fajny sklep z takimi rzeczami dekoria.pl i zamówiłam. Prezent mam z głowy i nie muszę się o nic martwić. Moja przyjaciółka też bedzie miała pewność, że nie dostanie kilku takich samych rzeczy.
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC

ślub | wesele | zaproszenia ślubne | zaproszenia | prezenty |

Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS! Dilber MC Theme by HarzeM