Forum ślubne www.mlodejparze.com (ślub i wesele)
Aktualności: Witamy na Forum ślubnym serwisu www.mlodejparze.com.
Zapraszamy do czynnego korzystania z forum jak również częstego odwiedzania naszego serwisu.

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Sierpień 01, 2010, 03:30:57

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Ankieta
Pytanie: reportaż
film - 0 (0%)
wesele - 0 (0%)
Głosów w sumie: 0

Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: nowa firma  (Przeczytany 1214 razy)
carla
początkujący
*

« : Lipiec 22, 2009, 07:38:13 »

witam,
od niedawna zaczęłam prowadzić firmę zajmującą się filmowaniem wesel. dotychczas "pracowałam" amatorsko dla przyjaciół i z racji, że wszyscy zachwycali się moimi reportażami(nawet matki młodych;]) postanowiłam to wykorzystać. zakupiłam sprzęt w sklepie internetowym winmar starając się postawić na najwyższą jakość przyszłych nagrań, a tam jest w czym wybierać, i czekam na zlecenia.
no właśnie i tu moje pytanie-czy zatrudnilibyście osobę, która w dotychczasowym dorobku może się pochwalić tylko amatorskimi taśmami?
Inezzz
wtajemniczony
**

« Odpowiedz #1 : Lipiec 23, 2009, 04:30:02 »

Oczywiście, że tak! Pod warunkiem, że pokażesz swoje nagrania, swoją dotychczasową pracę;) Sama zajmowałam się swego czasu fotografią amatorsko. Z czasem zaczęłam pokazywać znajomym zdjęcia, prosić o sesje fotograficzne. W końcu dorobiłam się studia i pracuję! Początki owszem, bywały trudne. Każdy zaczyna od podstaw, ale nie oznacza to, że taka osoba, będąca na początku swej drogi, jest przekreślona całkowicie. Zbieraj również rekomendacje od Państwa Młodych, dla których pracowałaś i będzie to zawsze stanowiło pewną podstawę pod dobry grunt;) Kiedyś miałam do czynienia z winmarem. Dobra firma. Dbają należycie o klienta, a to chyba każdy z nas lubi.
Życzę powodzenia w takim razie i dużo zamówień!
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.10 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC

ślub | wesele | zaproszenia ślubne | zaproszenia | prezenty |

Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS! Dilber MC Theme by HarzeM