Forum ślubne www.mlodejparze.com (ślub i wesele)
Aktualności: Witamy na Forum ślubnym serwisu www.mlodejparze.com.
Zapraszamy do czynnego korzystania z forum jak również częstego odwiedzania naszego serwisu.

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Sierpień 01, 2010, 03:21:38

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Ankieta
Pytanie: Sejsa Gratis
tak - 0 (0%)
nie - 0 (0%)
Głosów w sumie: 0

Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Plener ślubny, sesja narzeczeńska na Majorce GRATIS  (Przeczytany 1002 razy)
karina2
początkujący
*

Zobacz profil Email
« : Lipiec 30, 2009, 12:32:06 »

Podobno najlepsze pomysły rodzą się pod wpływem chwilowego impulsu, stąd też moja wczorajsza decyzja wyjazdu na Majorkę - kocham tą wyspę więc możliwość odwiedzenia jej ponownie jest kusząca ... na tyle, że pomimo szczytu sezonu nie mogłam sobie odmowić tej przyjemnosci :-)
A żeby wrażeń było wiecej - mam propozycję dla odważnych Par marzących o nietuzinkowych zdjęciach - PLENER ŚLUBNY LUB NARZECZEŃSKI NA MAJORCE:-) słońce, plaża, egzotyka... bajkowe miejsce. Wszystkie chętne Pary, które w terminie 0d 05.08.09 r. bedą urlopować sie na tej przepięknej wyspie, zapraszam do wzięcia udziału w sesji zdjęciowej... ZUPEŁNIE GRATIS!!!! Może jesteście świeżo upieczonymi małżonkami i wybieracie się w podróż poślubną, albo Parą, która wybrała to miejsce na tegoroczne wakacje... wystarczy wrzucić do walizki parę rzeczy więcej - a pamiątka na całe życie:-)

Chętnych proszę o kontakt mailowy lub telefoniczny.
EMAIL - foto@karinafalinska.com
www.karinafalinska.com
Inezzz
wtajemniczony
**

« Odpowiedz #1 : Sierpień 06, 2009, 11:01:37 »

O tak, bardzo fajny pomysł. I ostatnio modny dość, aby robić śluby lub zdjęcia zagranicą. Ostatnio moi znajomi brali ślub w Tajlandii. Cudownie było!
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.10 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC

ślub | wesele | zaproszenia ślubne | zaproszenia | prezenty |

Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS! Dilber MC Theme by HarzeM